Smörjmedel

Med tillgång till världens bästa basolja tillverkar OKQ8 smörjmedel, motorolja och andra produkter efter svenska förhållanden. Det är här produkterna ska funka, på svenska vägar i sol, regn och snö.

Det är skillnad på olja och olja

OKQ8 är en av de ledande svenska leverantörerna av smörjmedel och specialprodukter och är stolta över att kunna erbjuda produkter med hög kvalitet. OKQ8 har något som andra tillverkare saknar – resurserna från Q8, ett av världens största oljebolag, i ryggen och via dem tillgång till världens bästa basolja. På deras fabrik vid Loudden i Stockholm utvecklas hela tiden nya smörjmedel till industri- och verkstadsföretag, motorsport, persontrafik och tung trafik.


Miljö

När du väljer produkter från OKQ8 får du smörjmedelsprodukter som är så miljöanpassade som det bara går, utifrån strikta svenska säkerhetskrav. Och de jobbar hela tiden med att ta fram fler, och ännu bättre alternativ för miljön. Det kan handla om oljor som minskar bränsleförbrukningen eller produkter med hög biologisk nedbrytbarhet till exempel.

Tillbaka